BELEGGINGEN
RECREATIE
PROJECTEN
AANKOOP
VERKOOP

Villa De Kroon  

Hoogwaardige huisvesting

Het statige pand aan de Sophialaan, waarin voorheen het vermaarde hotel De Kroon en later een notariskantoor was gevestigd, is getransformeerd naar een luxe bedrijvengebouw met high end kantoorsuites. Dit omdat er een toenemende behoefte is aan hoogwaardige, flexibele huisvesting die voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Manhattan van Leeuwarden

De villa staat op een uitgelezen locatie tegenover het station en vlakbij het centrum. Op het terrein is parkeerruimte, maar ook in de directe omgeving. Parkeergarages zijn op loopafstand. Vanuit Villa De Kroon, die de adellijke grandeur van vroeger uitstraalt, heeft men een mooi uitzicht op de dynamiek van de Lange Marktstraat, het 'Manhattan van Leeuwarden'.

Compleet ontzorgd

Het hele gebouw is gestript en gerenoveerd. Door een ingenieuze indeling zijn 20 gestoffeerde suites gerealiseerd en zijn er gedeelde ruimtes gecreëerd zoals een ontvangsthal, een vergaderzaal en pantry's. De huurders beschikken over comfortabele, luxe afgewerkte kantoren met alle voorzieningen, een optimaal werkklimaat (airco), beveiliging, geavanceerde data en het snelste internet wat mogelijk is. Immers, bij intensief online verkeer mogen geen vertragingen optreden. Ook over schoonmaak, glazenwassen, koffie, serviesgoed, wc-papier, energie en andere facilitaire zaken hoeven de huurders zich geen zorgen te maken. Tevens wordt een vergader- en lunchservice geboden.

Nieuws

Betaalbare luxe kantoorsuites te huur in Villa De Kroon
Weer een prachtig project van MOM Beheer. Villa De Kroon aan de Sophialaan in Leeuwarden is omgetoverd tot een huisvesting met 20 luxe kantoorsuites. Deze suites bieden ruimte aan kleine organisaties en zelfstandig ondernemers die compleet ontzorgd worden. Desondanks zijn de huurprijzen betaalbaar. Je kunt al een suite huren vanaf 300 euro per maand all-in. Voor meer info of het inplannen van een bezichtiging: info@mombeheer.nl
Meer informatie

Ontwikkeling Waterpark Terkaple
De omgeving van Terkaple in Friesland is een eldorado voor watersporters en natuurliefhebbers. Hier wordt een luxe, kleinschalig waterpark gerealiseerd: Waterpark Terkaple. Op kavels van 300 m2 tot 599 m2 worden recreatiewoningen gebouwd (6-persoons) van hoogwaardige en duurzame materialen.
Meer informatie

House Vison RTL4 over Waterpark Terkaple
Volop aandacht op tv voor ons project! Bekijk hier de uitzending

Realisatie luxe appartementen Terschelling
Dit jaar is de bouw van het appartementencomplex Landal West-Terschelling gerealiseerd. Een prachtig, vijf verdiepingen tellend complex van 79 luxe appartementen.
Meer informatie

Leukste winkelstraat van Nederland!
De Kleine Kerkstraat in Leeuwarden is voor de tweede keer uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland!
MOM Beheer heeft hier een aantal panden in bezit. Nummer 4/9/11 en 17-19.
Klik voor een foto.