BELEGGINGEN
RECREATIE
PROJECTEN
AANKOOP
VERKOOP

Aankoop en verkoop

De bestaande vastgoedportefeuille van MOM Beheer mag er zijn, maar stilstand is achteruitgang. Dat weten wij als geen ander. MOM Beheer staat altijd open voor sprankelende ideeën of interessante businessdeals. Wij zijn dynamisch, slagvaardig en hechten veel waarde aan een transparante samenwerking.

MOM Beheer is altijd in de markt voor het aankopen van nog te ontwikkelen locaties (voor bijvoorbeeld supermarkten of winkels), het aankopen van onroerend goed voor eigen belegging en van het aankopen van locaties voor nieuwbouw.

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe recreatieprojecten voor ontwikkeling of revitalisatie in Nederland met name in de volgende gebieden:

  • Waddeneilanden
  • Friese Meren
  • Noordzeekust (regio Bergen en Schoorl)
Bent u geïnteresseerd? Heeft u iets aan te bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws

Betaalbare luxe kantoorsuites te huur in Villa De Kroon
Weer een prachtig project van MOM Beheer. Villa De Kroon aan de Sophialaan in Leeuwarden is omgetoverd tot een huisvesting met 20 luxe kantoorsuites. Deze suites bieden ruimte aan kleine organisaties en zelfstandig ondernemers die compleet ontzorgd worden. Desondanks zijn de huurprijzen betaalbaar. Je kunt al een suite huren vanaf 300 euro per maand all-in. Voor meer info of het inplannen van een bezichtiging: info@mombeheer.nl
Meer informatie

Ontwikkeling Waterpark Terkaple
De omgeving van Terkaple in Friesland is een eldorado voor watersporters en natuurliefhebbers. Hier wordt een luxe, kleinschalig waterpark gerealiseerd: Waterpark Terkaple. Op kavels van 300 m2 tot 599 m2 worden recreatiewoningen gebouwd (6-persoons) van hoogwaardige en duurzame materialen.
Meer informatie

House Vison RTL4 over Waterpark Terkaple
Volop aandacht op tv voor ons project! Bekijk hier de uitzending

Realisatie luxe appartementen Terschelling
Dit jaar is de bouw van het appartementencomplex Landal West-Terschelling gerealiseerd. Een prachtig, vijf verdiepingen tellend complex van 79 luxe appartementen.
Meer informatie

Leukste winkelstraat van Nederland!
De Kleine Kerkstraat in Leeuwarden is voor de tweede keer uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland!
MOM Beheer heeft hier een aantal panden in bezit. Nummer 4/9/11 en 17-19.
Klik voor een foto.